NYHETER
SISTE NYTT

NYHETER

--------------------------------------------------------------------------------

Info og nyhetsportal bytter arena

Vi legger alle våre nyheter ut på vår facebookside.

Besøk oss på

www.facebook.no/lindrupmartinsen

 

 

 

 

NYHETER 2013

--------------------------------------------------------------------------------

LM Våghalsen 2013

 

Vi har også fått gjennomført LM Våghalsen der vi fikk hjelp fra en stigebil fra Tromsø Brann og Redning, båt fra Tromsø Maritime og redningsflåte fra Viking.

Personer som våget måtte da kle på seg en overlevelsesdrakt, klatre ut på stigen, hoppe i sjøen og klare å komme seg til redningsflåten på kortest mulig tid.

Første premien på 5000 kr. gikk til Tor-Arne Rasmussen med tiden 1.18.30

Her er resultatlisten for LM Våghalsen 2013

1: Tor-Arne Rasmussen 1.18.30

2: Roy Myrvoll 1.39.00

3: Lasse Bjørnstad 1.39.70

4: Espen Karres 1.47.20

5: Knut-Eirik Lindblad 1.47.80

6: Hanne Klo Jakobsen 1.59.90

 

Her er link til avisartikkeln i avisa iTromsø

 

--------------------------------------------------------------------------------

 

Klikk her for å se mer

 

--------------------------------------------------------------------------------

Figgjo Sans

Høstens lansering fra Figgjo består av 4 nye produkter. Figgjo Sans forsterker oppfatningen og smaken av mat gjennom et særlig fokus på sansene. Tre like men ulike former treffer tungen på forskjellige måter og intensiverer eller endrer smaken - surt, søtt eller nøytralt. De myke og tiltalende formene gjør Figgjo Sans til allsidige produkter som skaper nye og uventede måter å servere, sanse og spise mat. Design Frøystad + Klock

Vi lanserer også en ny Gastronorm 1/4 høy.

les mer her

--------------------------------------------------------------------------------

 

Culina Restaurant Brosjyre

Det er en glede å nå endelig få lov til å introdusere vår Culina restaurant brosjyre.

Brosjyren viser frem bredden og mangfoldet av hva Culina har å tilby mot restauranter og hoteller.

Alle våre 4 leverandører er godt representert. Her er det mange spennende nyheter ispedd gamle travere i ny drakt som vi håper vil gi ny inspirasjon til våre kunder.

Produktene vi har valgt er typiske tallerkener motrestaurant/hotell, de er lekende, utfordrende og funksjonelle!

les mer her

 

Culina Restaurant brosjyre Culina Restaurant

 

 

--------------------------------------------------------------------------------

Figgjos nye web!

I en periode har vi hatt en webløsningen med store ambisjoner,

men som i realitetenikke fungerte optimalt.

Derfor har vi laget en ny: Figgjos nye web

 

 

 

------------------------------------------------------------------------------

NYHETER 2012

--------------------------------------------------------------------------------

Culina er ISO-sertifisert

Culinas har oppnådd kvalitets- og miljøsertifisering hos Det Norske Veritas i henhold til standardene ISO 9001 (kvalitet) og ISO 14001 (miljø). Samtidig med miljøsertifiseringen lanseres også Culinaboka, som kom i oppdatert og ny utgave tidligere i år, som app for både iPad og andre nettbrett

– Det betyr at vi har dokumentasjon på vårt kvalitets- og miljøarbeid og at vi internt har på plass rutiner for stadig å bli bedre, melder prosjektleder hos Enor (Culinas hovedkontor), Irene Gulbrandsen.

”Vi er stolt over å ha nådd dette målet. Samtidig er vi opptatt av at sertifiseringene ikke skal bli en sovepute for oss, snarere en oppmuntring til å stadig sette mer ambisiøse mål, og finne nye og bedre måter å jobbe på. Sertifiseringen omfatter levering av storkjøkkenutstyr med forretningsprosessene varekolleksjon, innkjøp, lagerhold, plukking og pakking, markedsføring og transport (bortsatt prosess)”, heter det på Culinas hjemmeside Culina.no.

De viktigste ”ingrediensene”

Noen av de viktigste ”ingrediensene” i kvalitets- og miljøstyringssystemene kan kort beskrives med disse punktene:

* Lovens krav til produkter og drift følges

* Setter seg egne kvalitetsmål - og dokumenterer at de når dem

* Setter seg egne miljømål – og dokumenterer at de når dem

* Prestasjonsmål for alle avdelinger

* Lovens miljøkrav følges

* Måler kundetilfredshet – og følger opp tilbakemeldinger


* Driver kontinuerlig forbedring av arbeidsprosesser

* Forebyggende tiltak for å unngå at feil oppstår

* Korrigerende tiltak når det oppstår feil

Culinaboka som app

Gulbrandsen melder også at Culinaboka, som kom i oppdatert og ny utgave tidligere i år, nålanseres som app for både iPad og andre nettbrett.

– Så vidt jeg kan se, er vi blant bransjens første med dette formatet på produktkatalog. Det kan lastes ned fra AppStore eller PlayStore. Androideversjonen fra PlayStore kan også lastes ned til de fleste smarttelefoner (ikke iphone), melder Gulbrandsen.

Les mer på Culina.no

 

 

 

VI LANSERE NY CULINABOK MED OVER 500 NYHETER

Endelig er den nye, grønne Culinaboken her!
Ta kontakt med oss for å få tilsendt et eksemplar.

 

 

Culinaboka vil bli oppdatert på denne linken i løpet av mars. Om du ikke klarer å vente kan du laste ned vår app for iPad i AppStore. Bare søk på Culina så dukker appen opp.

 

App for øvrige nettbrett vil bli tilgjengelig mot slutten av april.