OM OSS
INFORMASJON OM LINDRUP MARTINSEN AS

Kort om bedriften

Lindrup Martinsen AS har sine primæroppgaver innen prosjektering, salg og service for Storkjøkken- og restaurantutstyr, Glass & Porselen, Brann & Sikkerhet samt HMS butikk & personlig verneutstyr.

Med fokus på kunnskap og kvalitetsprodukter ønsker Lindrup Martinsen AS og tilby kunden en totalleveranse. Våre løsninger er basert på et bredt produktspekter og et solid faglig grunnlag slik at kunden kan tilbys en unik opplevelse.

 

Lindrup Martinsen AS

er blant de ledende bransjebedrifter i Nord-Norge, og er innen sine sektorer blant de absolutt største i landsdelen. Firmaet har vokst i takt med tiden. Bedriften representerer et sunt og livskraftig element i byens næringsliv. Firmaet har i dag en stab med 22 medarbeiderer og leverer fra Bodø i sør til Svalbard i nord. Lindrup Martinsen AS er også totalleverandør for kjøkken på forskningsstasjonen TROLL på Dronning Mauds land.

Bedriftslokalet på 3 etasjer består av kontor, utstillingslokaler, lager, verksted og butikk. Her finner man alt fra arbeidsklær, vernesko og verneutstyr, til slokkeapparater og redningsflåter. Våre produkter består av anerkjente merker som Elektrolux, Miele, Blåkläder, Helly-Hansen, Alfa, Devold, Skuteng, Viking Safty equipment mm.

 

DNV

Vi er DNV sertifisert og vårt internkontrollsystem følger ISO 9001 standard.

 

HMS

Lindrup Martinsen AS har siden 2001 vært Miljøfyrtårn bedrift.

Logo Miljøfyrtårn

Du kan lese mer om Miljøfyrtårn her.